Δ. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Δημοπρατήθηκαν οι Ράμπες για την Πρόσβαση των ΑΜΕΑ στις Παραλίες Κιάτου και Κάτω Διμηνιού

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΜΗΝΙΟΥ

Την  προέγκριση της δημοπράτησης για τη «Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών για ΑΜΕΑ στη Δ.Ε. Σικυωνίων, εξασφάλισε ο δήμος Σικυωνίων μετά από τις στοχευμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.

Το έργο ύψους 119.957,60 ευρώ, εντάσσεται στη δράση «Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και οι περιοχές πρόσβασης αφορούν στη Δ.Κ. Σικυώνος (Κιάτο) και στην Τ.Κ. Κάτω Διμηνιού.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα διασφαλίζει την αυτόνομη, ασφαλή και ανεμπόδιστη πρόσβαση των Α.μ.Ε.Α. και άλλων κατηγοριών ατόμων με κινητικά προβλήματα στις παραλίες και στη θάλασσα.

Με υπευθυνότητα  και κοινωνική ευαισθησία η Δημοτική Αρχή Σικυωνίων βρίσκεται πάντοτε δίπλα στα άτομα με αναπηρίες , στηρίζει τα δικαιώματά τους, προσπαθεί  να αξιοποιήσει  κάθε χρηματοδότηση  που έχει στη διάθεσή  της  προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών  που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και διεκδικεί  σύγχρονες υποδομές που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της  καθημερινότητά τους και  θα τους εξασφαλίσουν ίσες ευκαιρίες στην κοινωνία.